Våld i nära relationer – Halvdagsutbildning

Hej!

Välkomna till vår halvdagsutbildning om våld i nära relationer, hedersförtryck och våld.

Utbildningen kommer att ge dig grundläggande kunskap om bland annat:
– Våldets former och konsekvenser
– Olika teoretiska perspektiv på mäns våld mot kvinnor
– Hedersförtryck och våld
– Internalisering och uppbrottsprocesser

Utbildningen ger kursintyg inom våld i nära relationer.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Information om kursledaren.

Hej!

Mitt namn är Zeynep Ayranci och jag högskoleutbildad socionom. Jag kommer från en familj som har sina rötter i Kulu. Under min studietid har jag varit intresserad våldsfrågor och har även utbildat mig inom problemområden våld i nära relationer, mäns våld mot kvinnor och hedersrelaterat förtryck och våld. I dagsläget arbetar jag med relationsvåld på Stockholms stad och mer om mig får ni veta under utbildningsdagen 2/3.

Vi ses!

Plats: ABF Stockholm, Brantingrummet
Datum: 2 Mars 2019 Lördag, 13.00

Vänliga hälsningar TSAF